1U0953235- ten prostokątny
kierunkowskazy Octavia 2001r o1 po fl
silniczek regulacji reflektora
Witam, poproszę o sprecyzowanie, numeru : 1U0953235 Etka mi nie znajduje - co to za część ? Kierunkowskazy które dokładnie maja byc ? Silnik regulacji wycenie razem z resztą, zeby nie wyceniać na raty
pozdrawiam serdecznie, Paweł
kierunkowskazy przednie te obok reflektorów.
1U0953235- włącznik świateł awaryjnych
podałes mi ceny pompy i ????
ja potrzebuje cały rozrząd wraz z pompą.
Cześć, sorki za niedopatrzenie (zmeczenie materiału).
poproszę o numer nadwozia zatem do tego rozrzadziku - najlepiej na priv.
pozdrawiam Paweł
[ Dodano: Czw 11 Sie, 11 01:11 ]
Zamieszczone przez mike007007
Witam. Proszę o podanie ceny 1k0 505 171 c to tuleja zawieszenia.
Witam, nie wchodzi mi ten numer do etki - czy aby na pewno podałeś mi dobry numer ? Ewentulnie napisz jakie auto i ktora to jest tuleja to sam sprawdze co i jak..
icegoranet, dzięki za informacje, rozumiem, że cena podana za sztukę. Myślę, ale kurcze ograniczenia w budżecie są :?
Czesc, tak za sztukę, byc moze kosmetycznie cene by się udało zbić ale dosłownie o złotóweczki, wszystko uzaleznione by było na ile bym wynegocjował u mojego dostawcy
W razie "w" zapraszam
pozdrawiam Paweł
[ Dodano: Czw 11 Sie, 11 22:33 ]
Zamieszczone przez MikeWRC
icegoranet, poszukuję prawego xenona do O1, najlepiej sama obudowa bez elektryki (mam zbity klosz). Dostane coś takiego u Ciebie?
oj niestety nie posiadam :/ tylko oryginalna lampa w tym przypadku (cena niestety pewnie dosc wysoka...)
ile kosztuje przełącznik kierunkowskazow z tepomatem i bez(z wiazka) do Octavia 1?
przelacznik z tempomatem w zamienniku (troche ich juz sprzedalem i ludzie nie narzekaja) - 85zł / oryginał - 260zł
przelacznik bez tempomatu - oryginał 190zł / zamiennik - 78zł
wiązka jesli jest taka sama jak do passata - oryginał 120zł / zamennik ja robie swój z oryginalną kostką do wpiecia w manetke a z drugiej strony zostawiam gołe kable do wpiecia swoimi wsuwkami albo do podlutowania w cenie 60zł
A jaka cena za przeguby wewnętrzne skoda octavia 1.6 101KM AKL 1999r.??
Witam, niestety przeguby to nie najtansze rzeczy w oryginale :/ a w zamienniku niestety nieosiągalne...
Numer referencji uzalezniony jest od numeru VIN w tym przypadku, ale +- koszt jednego przegubu przy zwrocie starego wynioslby około 510zł za sztuke - to są przeguby regenerowane fabrycznie przez grupę volkswagena, koszt przegubu nieregenerowanego około 800zł i na dodatek nie ma ich w Polsce, trzeba by było sciagnac z mag centralnego w Niemczech.
Poszukuję odblasków do zderzaka tylnego Octavii 2 RS przed FL. Masz coś takiego u siebie?
Cześć mieć na pewno moge bo moge to sobie zamowic od mojego dostawcy , ale czy masz jakis numer tych odblaskow, wzglednie jaki rocznik Octavii patrzec na te odblaski ?
mike007007 - nie ma problemu polecam się w kazdym razie na przyszlosc !
czesc
potrzebuje :
-tulejka drazka stabilizatora
-poduszka skrzyni biegów
-przewod podcisnienia od serwa
-rolka napinacza
-pasek klinowy
-filtr powietrza i przeciwpylkowy
wszystkie czesci do OI 1,6AEE 75KM 2002r vin TMBDJ41U232704717
podaj mi ceny przyzwoitych czesci
Poszukuję odblasków do zderzaka tylnego Octavii 2 RS przed FL. Masz coś takiego u siebie?
Cześć mieć na pewno moge bo moge to sobie zamowic od mojego dostawcy , ale czy masz jakis numer tych odblaskow, wzglednie jaki rocznik Octavii patrzec na te odblaski ?
czy byłaby dostępna kierownica skórzana trójramienna MF do Octavii II FL razem z kablem do jej podłączenia i jaka jest cena. Czy masz też może wersje z perforwana skóra a nie gładką ?
Ile za błotnik przedni prawy do O1 '99 w oryginale??
Ile za przesyłkę i jaki okres oczekiwania??
Witam, około 400zł ale cene musialbym jeszcze potwierdzic u dostawcy bo ostatnio rozjezdza sie cennik typowo Skodowskich części :/ Tak wiec jak coś to poproszę o info na priv./
pozdrawiam Paweł
[ Dodano: Pon 29 Sie, 11 23:10 ]
Zamieszczone przez MikeWRC
Zamieszczone przez icegoranet
MikeWRC napisał/a:
Cześć,
Hejka. Numer części 1Z0 745 105 i 1Z0 745 106
Hej,
chyba jest blad w tych numerkach, wydaje mi sie ze powinno byc : 1Z0945105 / 1Z0945106
Cena za sztukę około 69zł (cena do potwierdzenia jeszcze jakbys byl zainteresowany)
pozdrawiam Paweł
[ Dodano: Pon 29 Sie, 11 23:12 ]
Zamieszczone przez jerryx
Mike,
czy byłaby dostępna kierownica skórzana trójramienna MF do Octavii II FL razem z kablem do jej podłączenia i jaka jest cena. Czy masz też może wersje z perforwana skóra a nie gładką ?
pozdrawiam
Jakies numery bym potrzebowal, ceny na pewno będą wysokie :/ Sporo kierownic było i nie chcialbym wycenić jakiś głupot :/
pozdrawiam
Jakies numery bym potrzebowal, ceny na pewno będą wysokie :/ Sporo kierownic było i nie chcialbym wycenić jakiś głupot :/
pozdr. Paweł
Numer to chyba FBA 800 001 tylko nie wiem czy to nie jest wersja bez MF a ja jestem zainteresowany taka z MF
Komentarz